Türkiye'de En İyi Burun Estetiği Doktoru Nasıl Seçilir?

Türkiye'de En İyi Burun Estetiği Doktoru Nasıl Seçilir?

En iyi burun estetiği doktorları, iyi bir eğitim almış, alanında başarılı, tecrübeli doktorlardır. Türkiye'de estetik alanında ve burun estetiğinde pek çok başarılı doktor bulunur. Bu nedenle Türkiye’de burun estetiğine yurt içi ve yurt dışı talep oldukça yoğundur. Türkiye’nin en iyi burun estetiği doktorları hastaların anatomik yapısını ve isteklerini dikkate alarak işlemi planlar. Hastalar işlem öncesinde istedikleri burun şekliyle ilgili taleplerde bulunabilir. Ancak herkesin yüz yapısına her burun şekli uygun olmayabilir. Bu sebeple iyi bir doktor hastanın beklentilerine ve fiziksel durumuna uygun bir sonuç için planlamalar yapar. Dolayısıyla burun estetiği doktoru seçerken eğitimine ve başarılarına olduğu kadar hasta ile iletişimine de dikkat edilmelidir.

En İyi Burun Estetiği Nasıl Olur?

İyi bir burun estetiğinde önemli olan hastanın istekleri ve yüz yapısı olur.

Hastanın yüz yapısına ne kadar büyüklükte ve ne şekilde bir burnun uygun olacağına dikkat edilir. Doğru orantıyı yakalayarak doğal bir görüntü oluşturmaya çalışılır. Kadınlar için üst dudak ile burun arasındaki açının yaklaşık 110 dereceye kadar olması normal kabul edilir. Bu açı 90 derecenin altına düştüğünde ise daha maskülen bir görünüm meydana gelebilir. Genel geçer güzellik standartlarına uygunluğunun yanı sıra hastanın burnuyla ilgili nasıl bir beklentisi olduğu da oldukça önemlidir. Operasyon öncesi yapılan muayenede hastanın burun şekliyle ilgili istekleri doktorun da uygun bulduğu ölçüde kabul görür. Böylece hasta ameliyat sonrasında nasıl bir beklentide olması gerektiğini bilir.

Burun Estetiğinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her operasyonda olduğu gibi başarılı bir burun estetiğinde de dikkat edilmesi gereken önemli konular bulunur. Burun estetiğinde göz önünde bulundurulması gerekenler şöyle sıralanabilir:

  • Kaliteli bir klinikte, başarılı doktorlar tarafından operasyonun yapılması
  • Yüze yakışan ve doğal görünen burun şeklinin belirlenmesi
  • Operasyonun hangi teknik ile yapılacağına doğru karar verilmesi
  • Ameliyat esnasında burnun normal fonksiyonlarına zarar verilmemesi
  • Ameliyat sonrasında doktorun söylediklerine uyulması ve burnun darbelerden korunması

Burun Estetiğinde Başarılı Sonuç ;

Burun estetiğinizin başarılı olması için ameliyat öncesi doktor seçimi kadar ameliyat sonrası iyileşme sürecinize de önem vermeli, uzmanınızın tavsiyelerine uymalısınız.

İstanbul Burun Estetiği Doktoru Seçimi

Tatmin edici bir burun estetiği sonucu elde etmenin en önemli adımlarından biri doğru cerrahı seçmektir. Burun estetiği ameliyatınızın sonucu büyük ölçüde burun estetiği ameliyatını gerçekleştiren cerrahın kalitesine bağlı olduğu için iyi bir burun estetik doktoru bulmak zorlu bir süreçtir. Bu süreçte özenle araştırma yapılması gerekir.

İstanbul’da burun estetiği ameliyatı yaptırmaya karar verdikten sonra iyi ve doğru bir doktor seçimi yapmanız gerekir. Bunun için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Burun estetik doktoru seçiminde dikkat edilmesi gerekenler;

  • Öncelikle burun estetiği yaptıracağınız doktorun rinoplasti ameliyatı için tıbbi lisansa sahip olması gerekir.
  • Burun estetiği yaptıracağınız doktorun tıbbi geçmişine bakılmalıdır.
  • Bir burun estetiği doktorunun becerisini değerlendirmenin en iyi yollarından birisi öncesi sonrası fotoğraflarına yani portföyüne bakmaktır.
  • Burun estetiği ameliyatı öncesinde doktorunuzla yapacağınız iletişim, doktorunuza soracağınız sorulara verdiği yanıtlar da iyi bir burun estetiği doktoru seçerken dikkat etmeniz gerekenler arasındadır.

Burun estetiği doktoru seçerken araştırma yapmak oldukça önemlidir. Kişi bir cerrah hakkında ne kadar çok şey öğrenirse, bu cerrahın tedavi için doğru seçim olup olmadığı konusunda bilinçli bir karar verme olasılığı o kadar artar.

Barbie Burun Estetiği Nedir ?

Barbie burun estetiği isminden de anlaşılacağı gibi bebek burnu olarak ifade edilir. Kapalı ve açık bir şekilde gerçekleştirilen barbie burun estetiği son dönemlerde oldukça yaygınlaşan bir estetik uygulamadır. Özellikle 30 yaş altı kadınların tercih ettiği barbie burun estetiği ile burun estetiğinin arkasından kişinin burun ucu doğal görünüme kavuşturulur. Doğal sınırlar temel alınarak burun ucu yukarıya doğru kaldırılır. Barbie burun estetiği ile gerçekleştirilen üç kısım; hafif kavisli, kalkık, minik görünüme sahiptir. Burunlarının hafif kavisli olmasını isteyen kişiler bu yöntemi tercih edebilir. Ancak barbie burun estetiğinde doktor kişinin yüz yapısını ele alır. Çünkü her kişinin yüz hatlarına uygun bir yöntem değildir. Bu noktada doktor öncelikle kişiyi muayene eder ve muayene sonunda kişinin yüzüne uygunsa bu yöntem uygulanabilir. Burun deliklerine uygun şekilde yapılan barbie burun estetiğinde, burun şekli doğrultusunda deliklerin açısı da ayarlanır. Kişinin yüz yapısına göre burnun üzerinde yer alan kavisin de ayarlanması gerekir.

Baby Burun Estetiği Kimlere Yakışır ?

Burun estetiğinin doğal duruyor olması en önemli kriterlerinden biridir. Birçok kadın kalkık görünen burun estetiği istese de herkeste bu estetik doğal durmayacaktır. Baby burun estetiği ağız yapısı ve yüz şekli gibi organların yapısına bağlı bazı kişilerde yanlış seçim olabilir. Aynı zamanda burun genişliğinin göz ile orantılı olması ve burun ucu yuvarlaklığının bununla orantılı olması baby nose burun estetiğinde önemlidir. Özellikle burun sırtı düz olan kişilere barbie burun estetiği çok yakışmaktadır. Bunun yanı sıra ince yüz yapısına sahip kişilere de oldukça yakışan bir estetik biçimidir.

Türkiye'de Burun Estetiği,İstanbul Burun Estetiği, İstanbul Burun Estetiği En İyi Hekim, Op.Dr.Ahmet Arslanoğlu, AA Clinic Rhinoplasty and Face Aesthetic

DİĞER BLOG YAZILARI

Estetik uygulamalar ve güzellik konularında güncel haber ve blog yazılarımıza göz atabilirsiniz.

İstanbul'da Rinoplasti: Yurtdışından Gelen Hastalar için Kılavuz

İstanbul, tarihi güzellikleri ve kültürel zenginliğiyle olduğu kadar, yüksek standartlardaki sağlık hizmetleriyle de dünya çapında bir çekim merkezidir.

TÜMÜNÜ OKU İstanbul'da Rinoplasti: Yurtdışından Gelen Hastalar için Kılavuz

Burun Estetiğinde Fiyat Karşılaştırılması

Burun estetiği fiyatlarının belirlenmesinde birçok faktör rol oynamaktadır. Öncelikle, farklı kliniklerin sunduğu hizmetler ve fiyatlarını karşılaştırmak önemlidir.

TÜMÜNÜ OKU Burun Estetiğinde Fiyat Karşılaştırılması

BİZE ULAŞIN

AA Clinic Telefon Numarası 0 532 359 83 66 AA Clinic Adres Yenibosna Merkez Mahallesi 1. Asena Sokak No:23 Karat 34 Residence D Blok Daire:39 AA Clinic Yol Tarifi YOL TARİFİ AL AA Clinic E-posta Adresi info@aaclinic.com.tr BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

AA Clinic Facebook AA Clinic Instagram AA Clinic Youtube

ÇALIŞMA SAATLERİ

HAFTA İÇİ 09:00-18:00
CUMARTESİ 09:00-16:00
PAZAR KAPALI
Adınız
Soyadınız
e-posta ADRESİNİZ
telefon numaranız
MESAJINIZ